VÁLASSZ: -

2008-05-26 16:22:31

Elindult újra a zsebekben kotorászás!

Szerintem nem a pénz oldja meg, hogy valaki  kínjában halálra zabálja magát, és minden sportot eltaszítva punnyadjon a tévé előtt mindörökké. Komoly és hiteles ember az aki ilyet valakiről egy napi bulvár sajtónak levélben megír?  Ezt az időt edzésre is fordíthatta volna.  Zsírbosszú! 

Olvastam a kommenteket. El vagyok szállva, nagypofájú  senkiházi  vagyok, stb... Mert nem vállalom? Pénzért mindent? Ezreknek ingyen is odaállok. És akkor mi van?  Ma azzal hívogatnak, hogy Réka a toplistás első DVD filmjével mennyit kaszál.

Annyira forog a gyomrom! 15 éve ugrálunk, járjuk az országot, napi ötvenszer jönnek oda hozzám, hogy ezt és ezt a hájat hogyan lehetne leadni.  Az utcán beszól a kopasz: "Aerobik Norbi egy-két-há hahaha!"  A nyilvános helyeken egy-két intelligens ember  feltűnően nekem mutatva,  hangosan röfögve nyeli le a zsírba tunkolt  fehérkenyeret, és közben odaszól, hogy "na ehhez mit szólsz he!?  Ez hanyas ápdét?"

Egy ország döglik meg szépen csendben a saját hájában és a saját gazdaságpolitikájában. Óránként heten halnak meg az elhízás szövődményei miatt, miközben egyesek étvágy blokkoló, fogyasztó tablettát árulnak, mások multilevel tagságot.  Micsoda csodák!  Fantasztikus!

Politikusaink pedig  a nyomorba taszítanak  minket szépen csendben.  Némelyik havi  500 ezres jövedelemmel 300 milliós házat épít feketemunkásokkal . A nemes honatyák  számla nélkül felveszegetnek több tízmilliós költségtérítést  az adómból. A jónép pedig feljelentgetve, egymást üldözi a vérfarkasként ráuszított adóhivatal segítségével. Soha nem volt ilyen moslék itt élni, mint most. Nemcsak a politika a hibás, hanem mi magunk. A fröcsögő, röfögő, irigykedő, turkáló, feljelentő, nem összetartó többség. Mindenkivel annyit lehet megtenni amit enged. Ezzel az országgal ezt, és még többet is!  Egy barátom azt mondta: "Mindenki azt kapja amit érdemel..." 

Mennyit keresünk pont mi? Most elmondom. Annyit mint egy átlagos, sikeres vendéglő tulajdonos. Ennyit sikerült. Mindenki láthatta az elmúlt évtizedet, hogy mennyit tettünk le az asztalra. Bele sem merek gondolni mi lett volna, ha az USA-ban teszem ugyanezt, vagy Németországban. Nem vagyok elégedetlen, de jó lenne ha békén hagynának.  Jó lenne a közöny, amikor nem motoznak, nem jelentgetnek. Akkor szerepelek valami lapban, amikor akarok. A fotóimhoz és a megítéltetésemhez személyiségi jogaim vannak.

Megalkottam egy olyan rendszert ami egyszerű, követhető, elérhető. Beletettem az életem. Update1-fogysz, 2-súlytartó, 3-hízol, mint a fene. Mit mondunk még? Mozogj napi fél órát a szíved, a keringésed, a tartásod, és a lelked miatt. Százezrek lefogytak pedig nem is találkoztunk velük. Tele a www.norbi.hu oldalam civil sikertörténetekkel. Sehol, senkinek nincs ilyen, mi pedig fel sem tudjuk dolgozni a töménytelen levelet. Azok akik súlyos pénzekért rángatnának maguk és a hűtőszekrény közé akadálynak, azok akiket naponta a fülüknél fogva kéne berángatnom az edzőterembe? Semmit nem értettek meg az önmegvalósítás szabadságából. A világ minden kövére mellé állítsunk egy személyi trénert? Megvan a megoldás! A világ éhező fele dolgozzon a fejlett világ zsírban fulladó másik felénél "diet coach" és "personal trainer" munkakörben. Megoldódna a probléma. Én megmutattam az utat amelyet a saját életemen tapasztaltam meg. Három kód és egy kis aktivitás tartozik hozzá. E mellé kell még valami? Nem hiszem. El kéne olvasni a könyvet. Amit magadtól nem érsz el egy módszerrel, azt diktatúrában sem. Megtartani az eredményt pedig főleg nem tudod. A siker belőled fakad, én csak utat mutathatok.

Pörögnek az országban a milliárdos korrupciók, hónapról hónapra döglünk meg, de a legfontosabb: "Mennyit visznek haza az elszállt Schoberték?" Itt élünk és ezek a legfontosabb dolgok! "Áldjon, vagy verjen sors keze, itt élned, halnod kell..." Sajna nem tudok elszállni!
 
Üdv. Norbi


Címkék: 0
Értékelés: 4.33334 Hozzászólások: ()
2008-05-13 22:03:03

Egészséget, karcsúságot ajándékba!

2000-ben elsőként kezdtem el a díjmentes, nyitott aerobik órákat. Fantasztikus bulik voltak a TF-en és a Margitszigeten. Jó volt látni a többezer embert, ahogy egymást bíztatva, a jó zenére adták le a kilókat és a stresszt.
2006-ban ez országjárássá bővült, Réka is társult, de sajnos nem volt fix fővárosi hely.
Most újraindul a hagyomány! Két eseményre is szeretnék minden kedves olvasót invitálni.
 
2008. május 24-én szombaton a Városligeti műjégpályán kialakított beach-en, 13 órára várunk picit és nagyot nagy szeretettel egy teljes órás, nyílt edzésre. A zenét élőben Hamvai PG szolgáltatja, Rékával pedig a legújabb és legjobb gyakorlatainkat adjuk át Nektek! Nemcsak a belépés díjmentes, hanem az első 500 résztvevő család, vagy csapat ajándék, dedikált ezüst Update nagykönyvemet kapja. Természetesen a frissítőre is a vendégeink vagytok. A Sió jóvoltából elsőként kóstolhatjátok meg az új update1 gyümölcsleveket is! A rendezvényen továbbá Guinness városi napozás rekordkísérlet lesz! A helyszínről 100 szerencsés azonnal ingyen elrepülhet nyaralni! Nem érdemes kihagyni!
 
Aki vasárnap kipihente az izomlázat, az 26-én hétfőn a vendégünk a Budakalászi Sportcsarnokban 19 órától 20 óráig a minden hétfőn ismétlődő ingyenes aerobik edzésünkre. A zene szintén Hamvai élőben. Érkezni fél órával korábban érdemes. Öltöző, mosdó, ingyenes parkoló biztosítva! Időjárás? Nem tényező! Tanácsadást is tartunk!
 
Tegyük együtt szebbé és egészségesebbé Magyarországot!
 
NorbiCímkék: 0
Értékelés: 4.12362 Hozzászólások: ()
2008-05-05 10:02:35

Réka és a skorpió esete! Norbi kőkemény véleménye!

Megtisztelő a meghívás egy ilyen komoly show-ba. Az, hogy Urit meghajlítanám műbalhés műsorpromó volt - amúgy felülésekre gondoltam az új tévétornában. Soha eddig egy sztárvendéget sem hoztak veszélybe. Az összes versenyző a maga életével játszott a mutatványokban.

Réka nem volt felkészítve, nem volt ledumálva semmi előre. Semmibe nem került volna előtte megbeszélni az egész műsor menetét. Élesben, adásban nem is vállalta ezt a bolondságot. Én tényleg bementem volna helyette, hogy nyugodtan menjen tovább a műsor. A közönség mégis nőt akart látni szenvedni. Nem minősítem. A vendégekkel beszéltem, senki nem vállalta volna ezt a bulit. Ki bírta volna ki, hogy skorpiót várva - nem várva -fekete papírok zuhannak az arcába?

Ki engedte volna rettegve sírdogálni a feleségét? Miért nem lehet az első könnycseppnél egy kézcsókkal befejezni a mutatványt és megmutatni hol a skorpió? Mocskos egy világ ez. Rodolfónál ilyet nem láttam. Panem et circenses... Véres cirkusz kell a népnek. Megvan a különvéleményem, de azt nem fejtem ki. Réka az életemet jelenti. Amikor elvettem, boldogságot ígértem neki és azt, hogy egy életen keresztül számíthat rám. Számíthat akkor is, ha kihül a szerelem, vagy bármi történik. Nekem se a közönség véleménye, se az ország előtti megítéltetés, se a tévé nem éri töredékét sem mint a gyermekeim édesanyja és a neki adott szavam. A család, a szeretteim megelőzik a karriert. Amikor virágot rajzolt nem volt szép és érdekes? De. Amikor asztalt mozgattak az is komoly volt. Itt a határ és pont. A skorpiót meg a beijesztős kartondarabokat vagy meg kell beszélni előre, vagy rakassa magára az a mentalista aki a hírnévre vágyik. Ha valaki pityereg, retteg akkor nem erőltetjük tovább a produkció érdekében. Amikor 1997-ben az első duci tornámat tartottam senkit nem erőltettem túl. Ha valakinek szúr a szive a futógépen, akkor nem emelem feljebb a sebességet, hogy majd később jó lesz meglátod. Élj úgy, ahogy Te is élni szeretnél! Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd hogy Veled is bánjanak. Sok rossz van a világban. Ha nem tudsz jót vinni bele, akkor ne vigyél bele semmit, szemlélődj! Ennyit akartam elmondani az utolsó szó jogán...Címkék: 0
Értékelés: 3.44359 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2008-04-10 12:15:15 ILona Kedves Norbi!
Én nagyon kedvelem a termékeidet..Sajnos én inzulinos cukorbeteg vagyok.4-éve kb 6kg-mot hiztam. pedig 160g CH vagyok. De most olvatam a naplódban a visliröl. Meg döbbentem mert általában ezt vagyizom, reggelre a cukrom ki ugrik..Doki bácsi azt mondta, hogy attol ha 1-pár virslit meg egy korpás kenyeret meg eszek attól nem lehet. De te most rá muttatál.Nagyon szeretnék fogyni...Szépen kérlek segítsél ebben.
Várom tanácsodat vagy ötleteidet.
Köszönöm.
Szeretettel:ILona

2008-04-09 16:30:35 Mesi Norbis majonéz cukor nélkül,édesítővel. Hehe!! Együk az aszpartámot,ciklamátot,mert az aztán marhára egészségesebb ám,mint egy kis cukor! A virslit meg a nitrátok miatt kell kerülni-így az összes többi felvágotatt,stb.
Attól senki nem lessz egészségeseb,ha Norbis,vegyszerekkel teli vackokat eszik. Tudom,mindenben van valami mesterséges dolog,de nem kötelező megvenni/megenni semmit sem.
Mozogni kell és boldognak lenni,nem örökké a kalóriákat nézegetni,stb.

2008-04-08 12:22:42 csuka Takács Ádám-mal egyetértek

2008-04-06 11:05:29 Orsi Nagyon jó, hogy vannak Norbi Update termékek,az ételízesítő fantasztikus, de amibe cukor helyett édesítőszer van, azt ott is hagyom a polcon.Kipróbáltam a Norbi Rudit és utána rohantam a mellékhelység homályába.Ugyanezt produkálta (a mesterséges édesítőszer) a gyerekeimnél is, így kihagyjuk az életünkből azokat a termékeket.
Tudom, hogy az egészség megfizethetetlen, de sok ember sajnos napi anyagi gondokkal küzd,így már nem tud az egészséges ételekre, életmódra áldozni. Sajnos az egészséges életre való átállást, fenntartást luxuscikknek érzem még a mai világba!
Azon is el kellene gondolkozni, hogy mitől ilyen mentalitásu a magyar ember, mert minden érmének két oldala van.
További jó munkát és egészséget Nektek!
Orsi

2008-04-05 13:35:01 radica947 10 kg-t kellene fogynom, de mivel a kettőnk nyudíja nem éri el a 90 ezer F-ot nekem ne akard bebizonyítani, hogy a csirkemell is olyan olcsó, mint a krumplistészta. A 900 Ft.os kenyérlisztedről nem is beszélve, így adj tanácsot.

2008-04-04 13:10:55 mona Szia Norbi!
Elkezdtem tornászni az aerobzóna kazettádra és szeretnék pár tanácsot és segítséget kérni tőled.Ha lehetséges lenne.Hol tudnám felvenni veled a kapcsolatot?
Előre is köszönöm.Egy küzdő anyuka

2008-04-03 19:41:57 eszter Kedves Norbi!
Ha valaki nem szereti a zöldségféléket, az, hogy fogyókúrázzon?Én nem szeretem őket!Mit tegyek?Kérlek segíts!
Előre is köszönöm!!

2008-04-01 16:55:21 Adri Szervusz!
Akarmilyen fogyokuras recept szerint etkezem, nem fogyok egy dekat sem. Sajnos a cigaretta leszokasa utan felkuszott20 kg.Szeretnem, ha jo tanaccsal segitenek. De ne azt ird ne egyek s akkor biztos fogyok. Minden jot a csaladodnak is.

2008-04-01 16:46:50 Agi Norbi!
Miert kell irni Neked, ha nem valaszolsz, vagy majd e-mailba.Udv: egy 90 kg dagadek!

2008-04-01 10:35:52 aranygaluska LILINEK!!!!

Szerintem azért fogytál ilyen keveset, mert nagyon sokat mozogsz, és fejlődik az izomzatot. Az izomszövet nem tudom, hányszor nehezebb, mint a zsírszövet. Valószínűleg sok zsírtól is megszabadultál, de ugyanannyi izom is épült rád, és ezáltal nehezebb vagy. Próbálj kevesebbet mozogni, mondjuk 3-4szer egy órácskát, vagy csak 45 percet. hátha bejön. Nem okoskodni akarok, de én is ilyen cipőben járok. Másfél éves a kislányom kb. egy éve kezdtem el fogyókúrázni, és 11 kilótól sikerült megszabadulnom. Pedig 20tól szerettem volna.

2008-03-31 11:46:47 Lili Szia Norbi!
2007 májusában miután a kislányom 9 hónap után úgy döntött nem akar tovább szopizni ráálltam a mérlegre és 100 kg-ot mutatott. 173 cm magasságomhoz ez aztán csodás egy látvány volt a tükörnek. Szóval megvettem a zsebkönyvet és nyár végére 16 kg-tól meg is szabadultam heti három szobabiriglizéssel egybekötve. Most január elején 93kg voltam és azóta kőkemény update életmódot folytatok ill heti 3 spinning +heti 2 futás utána pedig réka belsőcomb és has az add önmagad 2-vel. Ma rááltam a mérlegre és 89,8 elmonhatom hogy talán még így életemben nem zokogtam mint ma reggel a tükör előtt. három hónapja minden nap izomlázam van és éhes vagyok amikor lefekszem aludni és még ha édességet kívántam akkor a fahéjas joghurt vagy rudi a max. Miért csak ennyit fogytam? Úgy érzem magam mint egy disznó. A férjemtől annyira elzárkóztam az elmúlt időszakban hogy az már beteges. Mit tegyek mostmár a családom is szenved. Én pedig mégsem fogyok!!! Miért ? kérlek segítsetek hol a hiba? Mit csinálok rosszul?

Köszönettel,
Lili

2008-03-27 20:36:34 Zsuzsa Kedves Norbi!
Nagyon sajnálom ahogy mostanéban veletek bánnak.Sajnos nem vagytok egyedül.Az a baj,hogy a magyar ember annyira elkeseredett és irigy lett,hogy ha valakinek 20 ft-al több jut, már úgy érzik kötelezően meg kell bántani,ki kell közösiteni.Rajtatok azért csapódik,mert ismert emberek vagytok,és valljuk be,mással nem tudnak benneteket megfogni.Hiszen boldog családi életet éltek,szeretitek egymást, a gyerekeket,dolgoztok keményen.Én csak kitartást tudok kivánni,szeressétek egymást.MÁs nem számit.

2008-03-27 13:06:02 Tündi Sziasztok!
Szerintem mindenkinek más a véleménye, és ez így van jól. El kell fogadni. De azért az nekem is szúrta egy picit a szemem, hogy ebben a mai elszegényedett világban miért kell ennyire mutogatni hogy milyen gyűrűt vettek. Mert szerintem itt csak ezen volt a hangsúly. És igen is szálka van az ember szemében, hiszen én is keményen dolgozok minden nap, reggel nyolctól négyig, és havi 100-ból élek, és ez még jónak számít. Még sem panaszkodom. Pedig semmire se elég. Ilyen méregdrága dolgokról még álmodni sem merek. És ez az én részemről nem irigység, csak nekem mindig az jön le hogy valamivel mutogatni kell magukat a mai magyar "sztároknak". Szóval engedjük meg hogy mindenkinek meg legyen a maga véleménye.

2008-03-26 13:04:06 Takács Ádám Sajnos Norbi, állítólag kb. 3 millióan dolgozunk a 10milliós országban (az utolsó fillérig adót fizetve és nem minimálbérre bejelentve), ebből 1.5millió a közalkalmazott... Tehát maradtunk 1.5 millióan, akiknek az adójából tartják el ezt az országot(+ a cégek) Ez a baj. Az én zsebemből is többszázezer ft-ot húz ki az állam, az irigyeimet persze ez nem érdekli. Pedig én bérből és fizetésből élek, ügyeskedni nem tudok (nem is akarok). Más. Te közszereplő vagy, ebből (is) élsz, el kell fogadnod, hogy van ilyen-olyan véleménnyel rendelkező ember is. Nem minden olvasó/TVnéző ember kedvesnővér. Sőt, a legtöbb bulvárfogyasztó ember nem a magas IQ-szintjéről híres. Tisztelet persze a kivételnek. Viszont Te és a Kedves Feleséged (lassan a gyermekeitek is) is a bulvár miatt lettetek ismert emberek. Ha csak simán edzéseket tartanátok egy fittness-teremben, a kutyát nem érdekelnétek (a terembe járókon kívül). De az életetek nagyon sok részét megosszátok a TV-néző közönséggel. Viszont a bulvármédia olyan, mint egy polip, csak sokkal több csáppal és nem enged el Titeket. De véleményem szerint, ezt azért (egy-két esetet leszámítva) Ti sem bánjátok. Ha én lennék "közel a tűzhöz" én sem bánnám. De ez így van jól. Szóval fogadjátok el, hogy a bulvár, nem csak pénzből, partykból és mókából és kacagásból áll. Ha máshogy nem megy, vegyetek egy képzeletbeli mérleget és meg kell vizsgálni, hogy mennyit ad/adott a media és mennyit vesz/vett el. Más.
Sajnos több helyről hallom (sokszor első kézből), hogy a Feleséged aggresszíven, szabályokat nem tisztelve/életveszélyesen vezet. Életveszélyes másokra és magára is. A rendszám miatt nem nehéz beazonosítani. Egyik kamionos span egy “enyhén szólva is” szabálytalan sávváltásra panaszkodott. Az, hogy nem lett baleset, nem a Feleségednek köszönhető. Azt nem tudom mennyire szerette a fizikát, de nem kell ecsetelni, hogy egy 20 tonnás monstrum, mit képes csinálni egy “pici” A4-el. És ez nem írígykedés, csak egyszerű közlekedési szituáció. Persze, ha nem lenne ismert ember, akkor senki nem is “csámcsogna” erről. Egyébként nap, mint nap autóban ülök és azt kell tapasztaljam, hogy a közlekedési morál a béka feneke alatt van, még mindig balkánnak számítunk ilyen téren (is). Éppen ezért kellene egy közszereplőnek élen járni és még inkább betartani a főbb közlekedési szabályokat. Az összeset úgy sem lehet, aki azt mondja, hogy mindig, mindent betart, az hazudik…
Végezetül sok sikert kívánok, amit idáig elértél az életben az figyelemre méltó, ügyesen csináltad, csak így tovább és próbálj/próbáljatok ne elszállni és akkor nem lesz baj…:) Ha már saját magatok nem tudjátok/nem akarjátok a media csápjait kikerülni, legalább vigyázzatok gyerkőcökre, talán még nem késő…

2008-03-26 12:00:17 Ildi Szia Norbi!

A mai világban szinte lehetetlen megmondani,hogy mi a valódi és mi tűnik csak annak.Amennyiben a blogodban leírtak a Te saját gondolataid és meggyőződésből írsz így,én azt mondom,hogy Réka a világ legboldogabb felesége lehet melletted.A Te érdekedben is szeretném,ha ez így lenne.Igazán értékes ember vagy,a feltételes mód csak azért van,mert az ördög sajnos nem alszik...Csak így tovább :-)

2008-03-25 21:54:42 névtelenül Bárcsak minden férfi ilyen figyelmes lenne a feleségéhez! Ezt nagyon becsülöm benned!

2008-03-25 19:47:58 Era SZia Norbi!
Ne foglalkozz már a hülye médiával.nekem személy szerint nem volt szükségem az update-re sohasem - de akármi van, a lényeg az az h segítettél sok sok embernek.Az h ebből pénzetek is lett így korrekt.
Akik meg a zsebedben turkálnak - na az ő ténykedésük társadalmi hasznossága nulla.

2008-03-25 18:45:45 Piedad És Norbi válaszol is? ....

2008-03-25 15:31:36 Anna Szia Norbi!Nagy rajongód vagyok és sokat fogytam a segítségeddel.Egészen másképp látom mostmár a világot.Hála NEKED köszönöm köszönöm köszönöm

2008-03-25 15:15:04 Rudi Norbi ne törődj a médiával.Etesd nyugodtan tovább az állatokat mint ahogy a kislányod mondta egy show-műsorban

© StoryOnline 2007