Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Norbi blogja » Karcsúság kacsazsíros kenyérrel
2008-03-04 11:13:32

Karcsúság kacsazsíros kenyérrel

A megtisztulás - idézet az áprilisban megjelenő Utolsó Titok könyvemből.

 A megtisztulás

Mielőtt belekezdenék a három alapvető lelki faktor elemzésébe, rá kell vezesselek a belső szabadság lényegére. A negatív energiák, a fel nem oldott lelki tényezők még az Update ellenére is csak időleges sikert adhatnak. Miért vagyunk néha depressziósak? Miért zabálunk, iszunk pukkadásig? Ha belenyúlunk egy „bűnös” ételbe miért nem bírjuk abbahagyni? Miért mondjuk azt magunknak, hogy csak ma, de holnaptól minden más lesz? Miért cigarettázunk egyik szálról a másikra? Miért drogozunk? Majd mindezt abbahagyva miért vezekelünk órákat az edzőteremben, miközben pocsék dolgokat eszünk magunkat bűntetve. Amikor zsírégetőket, étvágycsökkentőket, vízhajtókat szedsz csak fizikailag nyomod el a problémát. Az egész univerzum gondolatból és szándékból áll. A gondolat már majdnem teremtés, de a szándék már tettek nélkül is bármit képes létrehozni. Mit nyomsz el magadban, amikor a fent felsoroltakat teszed? A problémát kell feloldanod! Mi zakatol belül? Mindenkinél más! Olyan élethelyzetek, amit ahelyett, hogy  megoldanál, pótcselekvéssel betakarsz és még mélyebb pokolba taszítod magad. Példák. Lúzernek, kicsinek, gyengének, magányosnak, szegénynek, szexuálisan elítélendőnek érzed magad? Na és! A világod azért rossz, hogy jobbá tegyed! Az életed fejlődés. Fogadd el magad és jelölj ki lassan elérhető, kellemes, pozitív célt! Bántanak? Ne válaszolj, ne igazolj! Csak magadnak kell megfelelned. A szüleid elhagytak, elváltak? Légy Te jó szülő! A szerelmed elhagyott? Nem ő volt a párod, csak magadnak erőlteted ezt az álmot. A boldogságot egyedül kell megtalálnod, ha megvan, utána tudsz osztozni. Sokan vezekelnek. Futják a maratont, tornáznak órákat. Bizonyítanak. Minek? Kinek? Ettől kell hinned önmagadban? Aki befal egy este pótcselekvésként egy hűtőszekrényt, vagy aki minden nap többet fut egyforma: Elnyom valamit!

A lényeg a szabadság érzése! Futhatsz, ehetsz bármit, szabad vagy, jó vagy és ez a lényeg. Kocogj húsz percet, de élvezetből és edd meg a kacsazsíros kenyered este élvezetből! Minek többet egynél? Szabad vagy, holnap is megteheted és elmúlik a függés, a lelki kapzsiság. A megtisztulás nem más, mint egyensúly önmagaddal. Ne bizonyíts, ne vezekelj! Élj! Az Update sokat segít, mert ételei kevésbé hizlalnak. Van egy következő fázis.

Ha ezen túljutsz és elérsz egy magasabb lelki síkra, akkor bűnözhetsz, hiszen nem bűnözöl. Manapság annyit edzek egy hét alatt, amennyit 5-6 éve egy nap alatt. Heti két óra aerobik, vagy futás és két óra súlyzózás jobb formában tart a réginél. Este egy bulin nem szedek kétszer - mert most még lehet, de holnap más lesz baromságra gondolok - egyszerűen kóstolok és boldog vagyok. A függéstől való megszabadulás egyenlő a lelkiismeret furdalástól való megszabadulással. Amitől elhiszed, hogy hízol - attól hízol. Amitől elhiszed, hogy fogysz - attól fogysz. Tartom a kódjaim nyolcvan százalékban, de a többiben nem. Szabad vagyok és légy Te is az! A legnagyobb ellenségünk a depresszió, az önmarcangolás. Az egész külvilág, az élet a Te belsődből fakad. Aki rosszkedvvel kel fel, így beszél, így dolgozik, hiába gürcöl. Nem viszi semmire. Örülj, hogy felébredtél! A mosoly ne egy hittérítős, sanax-os fénylő csomag legyen a belső szarra tekerve. Játszd annyira igazán, hogy annyira átéld, amíg belül is arannyá válik! Az élet egy nagy színház és színész benne minden nő és férfi. Talán ezt Shakespeare-től hallottam... Játszd újra ma!

A fizika és az ezotéria kapcsolata

Ennek az évezrednek ez az igazi kihívása. Amikor a transzcendens és a materialista világnézet egy teljes egységgé olvad. Tele vagyunk táltosokkal, parafenoménekkel miközben a tudósok háborognak.

Én hiszek mindkét oldal igazságában. A lélek kapcsolatba lép az anyaggal és az anyag befolyásolja a lelket. Van egy kedvenc kísérletem!

Masaru Emoto japán tudós a víz kristályszerkezetét elektromikroszkóp alatt vizsgálta és lefotózta.

Egy víztározóból vett minta először elég zagyva és zavaros szerkezet volt. Ezután megáldatta egy Zen buddhista szerzetessel és az eredmény egy csodás, szimmetrikus kristályforma lett.

Ezután megnézte a desztillált vizet. Semleges oktogon forma volt. Három palackba tette. Este mindegyikre ragasztott egy címkét amire kézzel ráírt valamit. Amikor ezt tette az írás fogalmára koncentrált. Amelyik üvegre a Szeretet szót írta, reggelre a buddhista áldásához hasonló kristályszerkezetet diagnosztizált! Amelyikre a Köszönöm /arigato/ szót írta, megnyugtató, harmonikus kristály jött létre. A legutolsónál azt írta: „Beteg vagy, meg foglak ölni!”  Szétesett, szennyvíz forma, aszimmetrikus molekula jött létre. Elképesztő, nem csalás! Ezzel nem tudnak még mit kezdeni a tudósok. A négy elem közül a víz a legérzékenyebb. A tested kilencven százaléka víz!

Gondoltál már arra, hogy mit tehetnek veled a gondolataid, a szándékaid!? Elrákosodhatsz és meggyógyulhatsz.  Ez a kísérlet számomra bizonyítja, hogy van rontás és áldás. Van amulett és átkozott tárgy is. Vannak áldott és átkozott helyek. A hit, a vallás fizikailag bizonyítható erő!

http://www.masaru-emoto.net/english/ephoto.html

Megtisztulva, igaz emberként kell gyakorolni. Amikor az első Titok könyvem írtam / a mostani feljelentett, betiltott ezüstkönyvről beszélek / csak a segítés, a tapasztalatcsere vezényelt. Nem voltak mellettem tudományos szakemberek, nem akartam Update termékeket létrehozni. Elképesztő eredmények és siker született. Ezután a követők kérésére és ötleteire alapozva lett az Update rendszer.

Ma már hiszem és tudom, ha mindezt tudatosan, piaci megfontolásból teszem, akkor semmi sem így történt volna...


Címkék:
Értékelés: 3.84 Hozzászólások: (6)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 6
indijoe

Hová tűnt a hozzászólásom?
2008-03-30 14:18:23

indijoe

A fizika és az ezotéria kapcsolata

Ennek az évezrednek ez az igazi kihívása. Amikor a transzcendens és a materialista világnézet egy teljes egységgé olvad. Tele vagyunk táltosokkal, parafenoménekkel miközben a tudósok háborognak.

Én hiszek mindkét oldal igazságában. A lélek kapcsolatba lép az anyaggal és az anyag befolyásolja a lelket. Van egy kedvenc kísérletem!

Masaru Emoto japán tudós a víz kristályszerkezetét elektromikroszkóp alatt vizsgálta és lefotózta.

Egy víztározóból vett minta először elég zagyva és zavaros szerkezet volt. Ezután megáldatta egy Zen buddhista szerzetessel és az eredmény egy csodás, szimmetrikus kristályforma lett.

Ezután megnézte a desztillált vizet. Semleges oktogon forma volt. Három palackba tette. Este mindegyikre ragasztott egy címkét amire kézzel ráírt valamit. Amikor ezt tette az írás fogalmára koncentrált. Amelyik üvegre a Szeretet szót írta, reggelre a buddhista áldásához hasonló kristályszerkezetet diagnosztizált! Amelyikre a Köszönöm /arigato/ szót írta, megnyugtató, harmonikus kristály jött létre. A legutolsónál azt írta: „Beteg vagy, meg foglak ölni!” Szétesett, szennyvíz forma, aszimmetrikus molekula jött létre. Elképesztő, nem csalás! Ezzel nem tudnak még mit kezdeni a tudósok. A négy elem közül a víz a legérzékenyebb.
:DDDDDDD Link nincs? vajon miért? Talán, mert hülyeség az egész.
Norbi, neked nagy a felelősséged. Sok emberre tudsz hatni, ezért nem túl szerencsés, ha ilyen baromságokkal tömöd a fejüket. A következő mi lesz? Jóslás, asztrológia? Talpmasszázs?


2008-03-30 14:16:33

gerák bettina

nincs pénzem megvenni pedig szívesen olvasgatnám....iker gyerekeim vannak nem nagyon érek rá de olvasni mindig van időm...:)
2008-03-25 14:22:37

Kitty

Kedves Norbi!

Nagyon örülök az új könyvednek, tetszik amit itt olvastam róla!
Én abszolut az ezotéria híve vagyok, ezen belül is az agykontrollt gyakorlom és igyekszem a lehető legmagasabb szintre fejleszteni a gondolataimat!
Szerintem nagyon jó az update én két hónapja álltam át erre az életmódra, lassan de csörgedeznek le rólam a kilók (-6kg/2hó).
Köszönöm hogy kitaláltad ezt a módszert, hálás vagyok érte!
Minden jót és szeretetben gazdag életet kívánok neked!
Egy édesszájú csajszi!


2008-03-07 06:26:10

Mely

Oké, oké de sajnos olyan drágák a termékek, hogy egy egyszerű túlsúlyos átlagember nem teheti meg, hiába vágyik rá.
2008-03-05 15:18:33

ringolina

Kedves Norbi!
24 kg-ot fogytam a módszereddel, és minden reggel a duci tornára ugráltam. Engem végig inspirált, hogy beszéltél hozzám és biztattál. Köszönet érte. Ringolina
2008-03-05 09:37:22

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhét meg tizennyolc =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2008-04-10 12:15:15 ILona Kedves Norbi!
Én nagyon kedvelem a termékeidet..Sajnos én inzulinos cukorbeteg vagyok.4-éve kb 6kg-mot hiztam. pedig 160g CH vagyok. De most olvatam a naplódban a visliröl. Meg döbbentem mert általában ezt vagyizom, reggelre a cukrom ki ugrik..Doki bácsi azt mondta, hogy attol ha 1-pár virslit meg egy korpás kenyeret meg eszek attól nem lehet. De te most rá muttatál.Nagyon szeretnék fogyni...Szépen kérlek segítsél ebben.
Várom tanácsodat vagy ötleteidet.
Köszönöm.
Szeretettel:ILona

2008-04-09 16:30:35 Mesi Norbis majonéz cukor nélkül,édesítővel. Hehe!! Együk az aszpartámot,ciklamátot,mert az aztán marhára egészségesebb ám,mint egy kis cukor! A virslit meg a nitrátok miatt kell kerülni-így az összes többi felvágotatt,stb.
Attól senki nem lessz egészségeseb,ha Norbis,vegyszerekkel teli vackokat eszik. Tudom,mindenben van valami mesterséges dolog,de nem kötelező megvenni/megenni semmit sem.
Mozogni kell és boldognak lenni,nem örökké a kalóriákat nézegetni,stb.

2008-04-08 12:22:42 csuka Takács Ádám-mal egyetértek

2008-04-06 11:05:29 Orsi Nagyon jó, hogy vannak Norbi Update termékek,az ételízesítő fantasztikus, de amibe cukor helyett édesítőszer van, azt ott is hagyom a polcon.Kipróbáltam a Norbi Rudit és utána rohantam a mellékhelység homályába.Ugyanezt produkálta (a mesterséges édesítőszer) a gyerekeimnél is, így kihagyjuk az életünkből azokat a termékeket.
Tudom, hogy az egészség megfizethetetlen, de sok ember sajnos napi anyagi gondokkal küzd,így már nem tud az egészséges ételekre, életmódra áldozni. Sajnos az egészséges életre való átállást, fenntartást luxuscikknek érzem még a mai világba!
Azon is el kellene gondolkozni, hogy mitől ilyen mentalitásu a magyar ember, mert minden érmének két oldala van.
További jó munkát és egészséget Nektek!
Orsi

2008-04-05 13:35:01 radica947 10 kg-t kellene fogynom, de mivel a kettőnk nyudíja nem éri el a 90 ezer F-ot nekem ne akard bebizonyítani, hogy a csirkemell is olyan olcsó, mint a krumplistészta. A 900 Ft.os kenyérlisztedről nem is beszélve, így adj tanácsot.

2008-04-04 13:10:55 mona Szia Norbi!
Elkezdtem tornászni az aerobzóna kazettádra és szeretnék pár tanácsot és segítséget kérni tőled.Ha lehetséges lenne.Hol tudnám felvenni veled a kapcsolatot?
Előre is köszönöm.Egy küzdő anyuka

2008-04-03 19:41:57 eszter Kedves Norbi!
Ha valaki nem szereti a zöldségféléket, az, hogy fogyókúrázzon?Én nem szeretem őket!Mit tegyek?Kérlek segíts!
Előre is köszönöm!!

2008-04-01 16:55:21 Adri Szervusz!
Akarmilyen fogyokuras recept szerint etkezem, nem fogyok egy dekat sem. Sajnos a cigaretta leszokasa utan felkuszott20 kg.Szeretnem, ha jo tanaccsal segitenek. De ne azt ird ne egyek s akkor biztos fogyok. Minden jot a csaladodnak is.

2008-04-01 16:46:50 Agi Norbi!
Miert kell irni Neked, ha nem valaszolsz, vagy majd e-mailba.Udv: egy 90 kg dagadek!

2008-04-01 10:35:52 aranygaluska LILINEK!!!!

Szerintem azért fogytál ilyen keveset, mert nagyon sokat mozogsz, és fejlődik az izomzatot. Az izomszövet nem tudom, hányszor nehezebb, mint a zsírszövet. Valószínűleg sok zsírtól is megszabadultál, de ugyanannyi izom is épült rád, és ezáltal nehezebb vagy. Próbálj kevesebbet mozogni, mondjuk 3-4szer egy órácskát, vagy csak 45 percet. hátha bejön. Nem okoskodni akarok, de én is ilyen cipőben járok. Másfél éves a kislányom kb. egy éve kezdtem el fogyókúrázni, és 11 kilótól sikerült megszabadulnom. Pedig 20tól szerettem volna.

2008-03-31 11:46:47 Lili Szia Norbi!
2007 májusában miután a kislányom 9 hónap után úgy döntött nem akar tovább szopizni ráálltam a mérlegre és 100 kg-ot mutatott. 173 cm magasságomhoz ez aztán csodás egy látvány volt a tükörnek. Szóval megvettem a zsebkönyvet és nyár végére 16 kg-tól meg is szabadultam heti három szobabiriglizéssel egybekötve. Most január elején 93kg voltam és azóta kőkemény update életmódot folytatok ill heti 3 spinning +heti 2 futás utána pedig réka belsőcomb és has az add önmagad 2-vel. Ma rááltam a mérlegre és 89,8 elmonhatom hogy talán még így életemben nem zokogtam mint ma reggel a tükör előtt. három hónapja minden nap izomlázam van és éhes vagyok amikor lefekszem aludni és még ha édességet kívántam akkor a fahéjas joghurt vagy rudi a max. Miért csak ennyit fogytam? Úgy érzem magam mint egy disznó. A férjemtől annyira elzárkóztam az elmúlt időszakban hogy az már beteges. Mit tegyek mostmár a családom is szenved. Én pedig mégsem fogyok!!! Miért ? kérlek segítsetek hol a hiba? Mit csinálok rosszul?

Köszönettel,
Lili

2008-03-27 20:36:34 Zsuzsa Kedves Norbi!
Nagyon sajnálom ahogy mostanéban veletek bánnak.Sajnos nem vagytok egyedül.Az a baj,hogy a magyar ember annyira elkeseredett és irigy lett,hogy ha valakinek 20 ft-al több jut, már úgy érzik kötelezően meg kell bántani,ki kell közösiteni.Rajtatok azért csapódik,mert ismert emberek vagytok,és valljuk be,mással nem tudnak benneteket megfogni.Hiszen boldog családi életet éltek,szeretitek egymást, a gyerekeket,dolgoztok keményen.Én csak kitartást tudok kivánni,szeressétek egymást.MÁs nem számit.

2008-03-27 13:06:02 Tündi Sziasztok!
Szerintem mindenkinek más a véleménye, és ez így van jól. El kell fogadni. De azért az nekem is szúrta egy picit a szemem, hogy ebben a mai elszegényedett világban miért kell ennyire mutogatni hogy milyen gyűrűt vettek. Mert szerintem itt csak ezen volt a hangsúly. És igen is szálka van az ember szemében, hiszen én is keményen dolgozok minden nap, reggel nyolctól négyig, és havi 100-ból élek, és ez még jónak számít. Még sem panaszkodom. Pedig semmire se elég. Ilyen méregdrága dolgokról még álmodni sem merek. És ez az én részemről nem irigység, csak nekem mindig az jön le hogy valamivel mutogatni kell magukat a mai magyar "sztároknak". Szóval engedjük meg hogy mindenkinek meg legyen a maga véleménye.

2008-03-26 13:04:06 Takács Ádám Sajnos Norbi, állítólag kb. 3 millióan dolgozunk a 10milliós országban (az utolsó fillérig adót fizetve és nem minimálbérre bejelentve), ebből 1.5millió a közalkalmazott... Tehát maradtunk 1.5 millióan, akiknek az adójából tartják el ezt az országot(+ a cégek) Ez a baj. Az én zsebemből is többszázezer ft-ot húz ki az állam, az irigyeimet persze ez nem érdekli. Pedig én bérből és fizetésből élek, ügyeskedni nem tudok (nem is akarok). Más. Te közszereplő vagy, ebből (is) élsz, el kell fogadnod, hogy van ilyen-olyan véleménnyel rendelkező ember is. Nem minden olvasó/TVnéző ember kedvesnővér. Sőt, a legtöbb bulvárfogyasztó ember nem a magas IQ-szintjéről híres. Tisztelet persze a kivételnek. Viszont Te és a Kedves Feleséged (lassan a gyermekeitek is) is a bulvár miatt lettetek ismert emberek. Ha csak simán edzéseket tartanátok egy fittness-teremben, a kutyát nem érdekelnétek (a terembe járókon kívül). De az életetek nagyon sok részét megosszátok a TV-néző közönséggel. Viszont a bulvármédia olyan, mint egy polip, csak sokkal több csáppal és nem enged el Titeket. De véleményem szerint, ezt azért (egy-két esetet leszámítva) Ti sem bánjátok. Ha én lennék "közel a tűzhöz" én sem bánnám. De ez így van jól. Szóval fogadjátok el, hogy a bulvár, nem csak pénzből, partykból és mókából és kacagásból áll. Ha máshogy nem megy, vegyetek egy képzeletbeli mérleget és meg kell vizsgálni, hogy mennyit ad/adott a media és mennyit vesz/vett el. Más.
Sajnos több helyről hallom (sokszor első kézből), hogy a Feleséged aggresszíven, szabályokat nem tisztelve/életveszélyesen vezet. Életveszélyes másokra és magára is. A rendszám miatt nem nehéz beazonosítani. Egyik kamionos span egy “enyhén szólva is” szabálytalan sávváltásra panaszkodott. Az, hogy nem lett baleset, nem a Feleségednek köszönhető. Azt nem tudom mennyire szerette a fizikát, de nem kell ecsetelni, hogy egy 20 tonnás monstrum, mit képes csinálni egy “pici” A4-el. És ez nem írígykedés, csak egyszerű közlekedési szituáció. Persze, ha nem lenne ismert ember, akkor senki nem is “csámcsogna” erről. Egyébként nap, mint nap autóban ülök és azt kell tapasztaljam, hogy a közlekedési morál a béka feneke alatt van, még mindig balkánnak számítunk ilyen téren (is). Éppen ezért kellene egy közszereplőnek élen járni és még inkább betartani a főbb közlekedési szabályokat. Az összeset úgy sem lehet, aki azt mondja, hogy mindig, mindent betart, az hazudik…
Végezetül sok sikert kívánok, amit idáig elértél az életben az figyelemre méltó, ügyesen csináltad, csak így tovább és próbálj/próbáljatok ne elszállni és akkor nem lesz baj…:) Ha már saját magatok nem tudjátok/nem akarjátok a media csápjait kikerülni, legalább vigyázzatok gyerkőcökre, talán még nem késő…

2008-03-26 12:00:17 Ildi Szia Norbi!

A mai világban szinte lehetetlen megmondani,hogy mi a valódi és mi tűnik csak annak.Amennyiben a blogodban leírtak a Te saját gondolataid és meggyőződésből írsz így,én azt mondom,hogy Réka a világ legboldogabb felesége lehet melletted.A Te érdekedben is szeretném,ha ez így lenne.Igazán értékes ember vagy,a feltételes mód csak azért van,mert az ördög sajnos nem alszik...Csak így tovább :-)

2008-03-25 21:54:42 névtelenül Bárcsak minden férfi ilyen figyelmes lenne a feleségéhez! Ezt nagyon becsülöm benned!

2008-03-25 19:47:58 Era SZia Norbi!
Ne foglalkozz már a hülye médiával.nekem személy szerint nem volt szükségem az update-re sohasem - de akármi van, a lényeg az az h segítettél sok sok embernek.Az h ebből pénzetek is lett így korrekt.
Akik meg a zsebedben turkálnak - na az ő ténykedésük társadalmi hasznossága nulla.

2008-03-25 18:45:45 Piedad És Norbi válaszol is? ....

2008-03-25 15:31:36 Anna Szia Norbi!Nagy rajongód vagyok és sokat fogytam a segítségeddel.Egészen másképp látom mostmár a világot.Hála NEKED köszönöm köszönöm köszönöm

2008-03-25 15:15:04 Rudi Norbi ne törődj a médiával.Etesd nyugodtan tovább az állatokat mint ahogy a kislányod mondta egy show-műsorban

© StoryOnline 2007